Trupa Birlic „Jocul de-a vacanța”, regia Andrei Ciobanu – spectacol de teatru 20-11-2018 19:00

Vă așteptăm la “Jocul de-a vacanța”, marți, 20 Noiembrie 2018, ora 19:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Vara, vacanta, o pensiune de munte ascunsa intre brazi, sase personaje care vor sa depăşeasca uşor barierele realului şi sa intre în roluri asumate, care le divulgă tainele ascunse până acum, ale firii. Acestea sunt ingredientele care nasc o comedie ludica, vie, energica. Dar, dacă vom scrijeli cu unghia stratul subţire de var care asigură nivelul prim, dulce al piesei, vom da de celălalt nivel, cel dramatic. Vom descoperi ca personajele
nu tânjesc după un trecut ca un paradis pierdut, ci tânjesc după o fericire viitoare care refuză să se împlinească. Ca atare jocul nu este unul oarecare, ci e jocul fiinţei, care permite fiecărui personaj să se cunoască pe sine şi poate revela fiecăruia adevărurile esenţiale. Jocul de-a vacanta este, in ultima instanta, o forma de autocunoastere.
Asadar, ce se intampla cand ne rupem total de cotidian, cand posta nu mai aduce ziare si scrisori, cand telefonul e stricat, cand firele antenei radio sunt taiate? Incepe ceea ce se cheama jocul de-a vacanta. Si se mai cheama jocul de-a uitarea. Si s-ar mai putea chema jocul de-a fericirea!

Alegeti locurile dorite


Mod selectie locuri


Schema locatie: Sala Mare de Spectacole ,,Radu Beligan'' Ateneul din Iași


Str. ION CREANGA nr. 14, Iasi