„Suflet românesc” cu Dan Puric 25-06-2017 19:00

Maestrul Dan Puric a revenit cu un one man show în lumina reflectoarelor, cu aceeaşi forţă şi aceeaşi subtilitate binecunoscută .
Spectacolul “Suflet românesc” este o izbucnire de revoltă, umor şi speranţă, o metaforă care ridică omul românesc din mizeria acestei lumi, pentru a-i dezvălui o perspectivă mistică asupra istoriei, de natură să-l facă să renască, o probă de inegalabil talent şi o excepţională virtuozitate în exprimarea artistică.
Dan Puric spune, prin pantomimă și dans, povestea ieşirii din comunism a poporului român, a încercării sale de acomodare la sistemul occidental, cu preţul unor umilinţe şi a unor suferinţe majore, în absenţa unei adevărate înţelegeri din partea Occidentului.
Despre mesajul spectacolului sau, Dan Puric afirmă:
“Dedic acest spectacol poporului roman, frumuseţii lui interioare necorupte, care într-o zi îl va ajuta să se refacă. Iubind aceasta frumuseţe va avea puterea ca odată plecat în lume să-i tămăduiască şi pe alţii.”
Spectacolul “Suflet românesc” susținut de maestrul Dan Puric, va avea loc duminică, 25 iunie 2017, ora 19.00, pe scena SăliiMmari de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Preț bilet: 70 de lei

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 25 iunie 21:00.