Spectacol de teatru „Steaua fără nume” 01-04-2017 19:00

Steaua fără nume sâmbătă, 1 aprilie, ora 19.00 în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”
Preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere

 
Steaua fără nume e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și, nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal, în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona?!
Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, vi-l recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian!” (Andrei Ciobanu, regizor).

Spectacolul este produs cu sprijinul Business Division Group partener Orange.

Durata piesei: 1h 50 min (fără pauză)

Distribuție:
Bogdan Matei – Marin Miroiu
Cezara Fantu – Mona
Cristian Gheorghiu – Radu Udrea
Ana Hegyi – Domnișoara Cucu
Genovel Alexa – Grig
Ionuț Gînju – Șeful de gară
Dragoș Stan – Ichim
Alexandra Paftală – Eleva Zamfirescu Eleonora

Scenografie: Cătălin Târziu
Compoziție muzicală: Dan Spînu
Light design: Lucian Țurcanu

Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, recomandat cu căldură tuturor celor care vor  să viseze și să evadeze din cotidian!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 1 aprilie 21:00.