Spectacolul de teatru pentru copii „Frumoasa și bestia”, susținut de Marionnette Show 28-10-2018 10:00

Spectacol pentru copii „Frumoasa și Bestia” al trupei Marionette Show va avea loc duminică, 28 Octombrie 2018, ora 10:00, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iasi.
 
Belle, prințesa care apreciază sufletele frumoase, care iubește cărțile și care își adoră tatăl, pornește într-o călătorie spre castelul în care a aflat că tatăl său este prizonier. Fire jucăușă, prințesa începe să râdă, să danseze, asta până când servitorii castelului o anunță că în acel castel e interzis să fii binedispus.
 
Întâlnirea cu stăpânul locului care este o bestie reușește să îi schimbe starea de bine, iar ea acceptă să fie luată prizonieră în locul tatălui ei. Cum reușește Belle să conviețuiască în castel? Va reuși ea să îmblânzească bestia? Ce se va întâmpla în finalul poveștii?
 
Magia și iubirea plutesc în jurul prințesei Belle și în jurul celorlalte personaje savuroase iar concluziile la care dorim să ajungă copiii sunt legate de faptul că sufletul este mult mai important decât înfățișarea, că este bine să fim fericiți, jucăuși, și plini de viață, că iubirea învinge orice și că trebuie să îi iubim pe părinți, pe prieteni și pe omul de lângă noi!

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 28 octombrie 12:00.