Spectacol de teatru ,,Steaua fără nume”, regia Andrei Ciobanu 26-04-2018 19:00

 

„Steaua fără nume”, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, recomandat cu căldură tuturor celor care vor  să viseze și să evadeze din cotidian!

„<Steaua fără nume> e o savuroasă comedie romantică plină de emoție, sensibilitate, lirism, empatie și, nu în ultimul rând, umor. Acțiunea se desfășoară în perioada dintre cele două Războaie Mondiale, un timp plin de bonomia și parfumul specifice epocii. O gară dintr-un târg cenușiu de provincie- acesta este locul, aparent banal, în care se întâlnesc cele două personaje: timidul și visătorul profesor Miroiu și Mona, o fată frumoasă captivă a confortului lejer obținut. Dar ce se va întâmpla în noaptea specială care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Bărbatul, care își imagina o lume de o frumusețe infinită, își vede materializat visul, iar femeia fără nicio adevărată pasiune, prinsă într-o lume a bogației materiale, se descoperă, în sfârșit, pe sine. Se va îndrăgosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurață. Dar dimineață va disipa magia nopții și va aduce un personaj-cheie. Apariția lui Grig va obliga personajul central al piesei să penduleze între tentația visului și cea a luxului. Ce decizie va lua Mona?!
Steaua fără nume, un spectacol în care comedia se împletește cu drama, vi-l recomand cu căldură tuturor celor care vreți să visați și să evadați din cotidian!” (Andrei Ciobanu, regizor).

Durata piesei: 1h 50 min 

Regia și versiunea scenică: Andrei Ciobanu

Scenografie: Cătălin Târziu

Compoziție muzicală: Dan Spînu

Light design: Lucian Țurcanu

Distribuție:

Dumitru Florescu  – Marin Miroiu

Cezara Fantu – Mona

Codrin Danila – Radu Udrea

Ana Hegyi – Domnișoara Cucu

Daniel Onoae – Grig

Andrei Ciobanu– Șeful de gară

Arun Cotic – Ichim

Alexandra Paftala – Eleva

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 26 aprilie 21:00.