Spectacol de teatru „Clinica sinucigașilor”, prezentat de Trupa „Kangai”, coordonator prof. Caliopia Hodorogea, regia Iuliana Moraru 31-03-2019 18:00

Duminică, 31 Martie 2019, ora 18:00, în Sala Mică de Spectacole a Ateneului din Iași, are loc un eveniment teatral la care nu puteţi lipsi!
CLINICA SINUCIGAŞILOR, adaptare după textul Gabrielei Mihalache.
Sinuciderea, o temă des abordată în dramaturgia secolului XXI, cine ar fi crezut că poate deveni şi motiv de comedie?! …o comedie savuroasă, senzaţională a actualităţii, un teatru al speranţei cu un puternic mesaj educativ şi cu impact asupra publicului tânăr şi nu numai, care scoate în evidenţă faptul că viaţa, oricât de anostă ar fi, aceasta trebuie trăită până la capăt.
În ciuda titlului dur, Clinica sinucigaşilor e un spectacol vesel care generează în publicul spectator speranţe, gânduri pozitive şi bună dispoziţie prin jocul de excepţie a unor tineri foarte talentaţi ai trupei Kangai de la Colegiul Național “Garabet Ibraileanu” Iaşi, care ajung să vorbească despre iubire şi absolut, limite interioare, căutarea fericirii şi nevoia de a fi remarcaţi, apreciaţi şi iubiţi.”

Alegeti locurile dorite


Mod selectie locuri


Schema locatie: Sala Mica de Spectacole Ateneul din Iași


Str. ION CREANGA nr. 14, Iasi