Spectacol de teatru „Atenție, aterizăm”, regia Daniel Onoae 14-01-2018 19:00

Atenție, aterizăm!”, o adaptare a uneia dintre cele mai produse comedii franțuzești de situație din lume, “Boeing Boeing” de Marc Camoletti, aduce în atenția spectatorilor câteva situații pline de umor prin care trec cele șase personaje savuroase.

Acțiunea este situată în zilele noastre, în Paris, întregile evenimente desfășurându-se în imobilul personajului Bernard. Acesta este un arhitect de succes care duce o viață „împărătească”, fiind logodit în același timp cu trei stewardese superbe care lucrează pe linii aeriene diferite, fără ca vreuna dintre ele să aibă habar despre celelalte. Șirul întâmplărilor neprevăzute și comice începe în momentul în care viața perfectă a lui Bernard este tulburată de apariția un vechi prieten de-al său, Robert, care va rămâne un timp în casa care ascunde atâtea secrete. Ba mai mult, tot planul lui Bernard începe să nu mai dea roade atunci când în aer se produce o situație neobișnuită și toate zborurile se modifică brusc. În curând, toate cele trei stewardese aterizează în Paris simultan, iar timidul Robert, forțat de împrejurimi, încearcă să mențină aparențele pentru fiecare dintre logodnice.

Cum vor face față cei doi prieteni și Berta – jupâneasa – situației deloc liniștite, vă invităm să descoperiți, duminică 14 ianuarie, ora 19.00, la Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.

Regia: Daniel Onoae

Distribuția: Daniel Onoae, Dragoș Maftei, Alexandra Paftală, Erica Moldovan, Ana Hegyi, Cezara Fantu

Preț bilete 15 lei/ 10 lei cu reducere

Ateneul din Iasi

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 14 ianuarie 21:00.