Spectacol de teatru „Romeo și Julieta… making of” 02-04-2017 19:00

Romeo și Julieta… making of duminică, 2 aprilie, ora 19.00 în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”
Preț bilet 15 lei/ 10 lei cu reducere
Ateneul din Iași vă așteaptă la un spectacol despre ce se poate întâmpla atunci când se pune în scenă capodopera shakespeariană „Romeo și Julieta”.

„Spectacolul “Romeo şi Julieta… making of”, după comedia “Lada” de Ion Sava, propune o perspectivă contrastantă între superficialitatea, comoditatea şi ipocrizia unei realități de o actualitate (arhi)cunoscută şi profunzimea, sensibilitatea şi firescul iubirii prezente în fiecare din noi, dar pe care, din nebăgare de seamă sau… din grabă, le-am (cam) uitat.
Un joc al aducerii aminte că fiecare dintre noi, cândva, a trăit povestea mirifică a iubirii celor doi, Romeo şi Julieta!” (Alexandru Radu Petrescu)
În rolurile principale îi regăsim pe actorii Ateneului, Erica Moldovan și Vlad Baba, cei care formează un cuplu cu multă priză la public, având experiența emisiunii „Deschis la distracție”, pe care o moderează împreună de aproape doi ani.
Distribuția:
ROMEO – Vlad Baba
Julieta – Erica Moldovan
Directorul – Codrin Danila
Regizorul asistent- Cezara Fantu
Ferrucio – Andrei Ciobanu
Recuziter – Ana Hegyi

Ateneul din Iași vă invită duminică, 2 aprilie 2017, la ora 19.00, la spectacolul de teatru ”Romeo și Julieta… making of”. Regia este semnată de Alexandru Radu Petrescu, iar spectacolul are loc în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”.
 

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 2 aprilie 21:00.