Recital „Pianul cu poeme” cu Daniela Nane 18-06-2017 19:00

Un spectacol recital de muzică și poezie de dragoste, pus în scenă și reprezentat de zeci de ori în țară și în străinătate, pe scene importante ale teatrelor și filarmonicilor, inclusiv
la Ateneul Român.
Publicul reacționează spectaculos peste tot, răsplătind protagonistele cu lacrimi de emoție și de bucurie în ochi la final, la aplauze, pentru ca recitalul este clădit inteligent și interpretat cu emoție și virtuozitate, astfel încât să declanșeze catharsisul.
Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Piazzolla, Vivaldi, Skriabin, Bach, Enescu, sau Carlos Gardel sau încântă cu prelucrări folclorice inedite.
Poezia pornește de la dragostea adolescentină, trecând prin diferitele ipostaze ale iubirii, până la regăsirea sufletească în deplina iubire necondiționată. Recitalul ridică energia
piesă dupa piesă, construind din momente impetuoase și impresionante prin sensibilitate sau forță.
Experiența acestui spectacol în afara țării a fost remarcabilă.
Testimoniale ale românilor din Italia, dar și ale celor din publicul italian, pentru care textul în română putea parea o dificultate, vorbesc cu încântare despre o seară artistică cu totul specială.
Pianul cu poeme este un recital de calitate, care corespunde înaltelor standarde ale centrelor culturale de pretutindeni și pe care oamenii ar fi încântați să-l primească în dar în orice colț al lumii.
Recitalul de muzică și poezie „Pianul cu poeme” susținut de actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu, va avea loc duminică 18 iunie 2017, ora 19.00 pe scena sălii mari de spectacole „Radu Beligan” a Ateneului din Iași.
Preț bilet 20 lei/ 15 lei cu reducere

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 18 iunie 21:00.