Recital extraordinar Ducu Bertzi „Duminică într-o zi” 11-03-2018 19:00

Din 1979 până în 1985, finalul Cenaclului, Ducu Bertzi este membru permanent al Cenaclului Flacara.
Din 1979 până în prezent, a avut peste 4.500 de concerte, atât în țară cât și în străinatate în comunitățile românești. A concertat în 21 de țări de pe glob-din Noua Zeelanda până în Canada.
A lansat numeroase șlagăre precum,”Floare de colț”,”Și de-ar fi”,”Suflet fără chei”,Pe cine și câte cărări”,”Unde oare”.”De mii de ori”,”Iertările””Focul vânat e gonit de vânt”,”Balada firului de iarbă”,”M-am îndrăgostit numai de ea” precum și nemuritoare cântece din zona sa natală, Maramureș,”Omul pădurii”,”Când s-o-mpărțit norocu”,etc.
Este realizator radio, și de peste 20 de ani realizează la Radio România Actualități emisiunea “Omul cu chitara”.
Timp de trei ani a realizat și la TVR2 emisiunea tv cu același nume.
In 2005 a demarat proiectul “Folk prin licee” proiect de success care a continuat timp de 8 ani.
Este inițiatorul și directorul artistic al Galei “Floare de colț” de la Sighetu Marmatiei care este la a VI-a ediție.
A realizat timp de un an și jumătate, la teatrul Nottara proiectul”Ducu Bertzi și invitații săi”.
În ultimii doi ani a realizat sub aceeași titulatură o serie de concerte în Mamaia.
În studiourile de înregistrări a colaborat cu Adrian Ordean,Mircea Baniciu,Nicu Alifantis,Mihai Nenita,Marius Batu,Vlady Cnejevici,Oliver Sterian,Mihai Pocorski,Victor Panfilov,Titus Andrei,Tino Furtuna(Holograf),Florian Pittis.
In concertele susținute a colaborat pe scenă cu Marius Bațu,Mihai Nenița și Florian Pittiș.Ultimul lor concert în această formulă(2006) este înregistrat în format CD și DVD.
Proiectul Ducu Bertzi & friends a început în martie 2015.Este o noua abordare muzicală pe care artistul a dorit-o pentru a-și diversifica modalitatea de exprimare.
Alaturi de Ducu Bertzi pe scenă vor fi prezenți Irina Furdui(vioară) Constantin Neculae(voce,chitară) și Tavi Iacob(keyboards).
Prezența în această formulă, la Ateneul din Iași, este o premieră.
Publicul ieșean, extrem de cultivat și primitor merită acest cadou la început de martie.
“Pentru mine ca artist este o mare bucurie și onoare să fiu prezent în fața publicului din Iași. Momentul nu este ales întâmplător, suntem la început de martie, vine o nouă primăvară, sufletele noastre întineresc din nou și cele mai frumoase flori din viața noastră, femeile, trebuiesc sărbătorite!” Ducu Bertzi.Recitalul Extraordinar „Duminică într-o zi”, susținut de către Ducu Bertzi are loc duminică 11 martie 2018, ora 19.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 11 martie 21:00.