One Man Show „Măturător de praf de stele” 21-01-2018 19:00

Cum ar fi să poți vedea într-o singură seară șapte personaje care defilează în fața ta pe o scena a vietii? Asta se întâmplă în spectacolul ,,Măturător de praf de stele”, o comedie care surprinde viciile sistemice ale societății și investighează modalități de opoziție față de acestea, desconspirând adaptarea la realitatea cotidiană ca pe o formă de abandon social. Spectacolul aduce în fața publicului o înlănțuire de povești de viață, care aparent nu au nicio legatură una cu cealaltă, dar și o evoluție cameleonică a aceluiași actor, care trece de la un personaj la celălalt. Sau, mai pe scurt, o demonstrație de virtuozitate actoricească, ambalat într-o comedie spumoasă.
O comedie care începe ca și un one man show și se termină într-un one and ½ men show.
Cuvântul regizorului: ,,A devenit un lucru atât de rar să întâlnești normalitatea… Dar eu încă mai am speranţe, pentru că poate să apară de nicăieri, chiar si de la niste personaje care cuprind în ele viciile vieții sau chiar din mijlocul nostru. Vă dau întâlnire la o comedie dinamică, gândită astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, o radiografiere a societății în care trăim sau pur și simplu o întâlnire de suflet, în care să mai și râdem, să facem haz de necaz. Este o întâlnire cu publicul pe care mi-o doream de foarte mult timp. Cu siguranță, voi avea nevoie si de ajutorul vostru pentru a ne face seara memorabilă, pentru că publicul va lua parte activ la spectacol. Pentru mine, comunicarea cu voi este esențială! Eu mă duc la teatru să îmi iau o gura de oxigen? Voi?”
O comedie de Andrei Ciobanu
Distribuție:
Andrei Ciobanu
Tudor Ostafie
Comedia „Măturător de praf de stele”, are loc duminică, 21 ianuarie 2018, la ora 19.00, în Sala Mică de Spectacole a Ateneului din Iași.
Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 15 lei

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 21 ianuarie 21:00.