Draga Olteanu Matei, Ovidiu Cuncea și Trupa Birlic cu “Harap-Alb” 26-03-2017 19:00

Draga Olteanu Matei, invitata specială a lunii martie și Ovidiu Cuncea aduc la Ateneu Trupa de teatru Birlic din Fălticeni, cu spectacolul “Harap-Alb”. O adaptare modernă după basmul lui Ion Creangă, piesa a obținut la sfârșitul anului trecut Marele Premiu, Trofeul Festivalului Național de Teatru pentru Copii și Tineret LUDICUS Mioveni-2016 și premiul pentru regie. 

Spectacolul „Harap-Alb”, după Ion Creangă, în regia lui Ovidiu Cuncea:

„Unde altundeva putem descoperi o viață ideală, dacă nu în basme? Cine nu și-ar dori o viață de poveste? Eu unul, cu siguranță! (fără știri, taxe, cu prinți, prințese și… balauri).  În fine,  dacă v-am făcut poftă de antiteză, vitalitate, ludicitate, de o aventură demnă de Ion Creangă, să zicem… ” (Ovidiu Cuncea)

Trupa de teatru Birlic a Asociației Fălticeni Cultural vă prezintă „Harap-Alb”, o piesă regizată de Ovidiu Cuncea, actor al Teatrului Național București.

Fără prea multe comentarii, în aplauzele voastre, Trupa Birlic!!!”

Evenimentul ce va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 19.00, va rememora unele dintre cele mai iubite roluri ale marii actrițe, care ne va împărtăși din bucuria dumneaei de a fi pe scenă și despre bucuria de a susține energia tinerilor care prețuiesc arta și o dăruiesc cu emoție pe fiecare scenă.

Vă invităm, așadar, duminică, 26 martie, de la ora 19.00, în Sala Mare de spectacole „Radu Beligan”, a Ateneului la o întâlnire cu și despre Draga Olteanu Matei și Trupa de teatru Birlic, al cărei părinte spiritual este.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri: 20 lei/ 15 lei pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 26 martie 21:00.