„Colind pentru prietenul meu”, spectacol de susținere organizat de Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași 13-12-2018 10:00

Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Iaşi, prin Centrul Logopedic Interşcolar şi Serviciul de Evaluare şi Orientare Şcolară şi Profesională, în parteneriat cu Ateneul din Iași, implementează proiectul educaţional „Împlineşte un vis! Schimbă o lume!”, în beneficiul copiilor cu cerinţe educaţionale speciale din mediul rural, provenind din familii dezavantajate, un proiect înscris în Strategia Naţională de Acţiune Comunitară.

Agenda proiectului cuprinde următoarele evenimente:
1. Spectacolul „Colind pentru prietenul meu”, joi, 13 decembrie 2018, orele 10.00 – 11.30, la Ateneul din Iaşi;
2. „Tombola lui Moş Crăciun”, marţi, 18 decembrie 2018, orele 11.00 – 13.00, la sediul CJRAE Iaşi.

Evenimentele propuse în luna decembrie sub semnul generozităţii, reprezintă, pentru copiii şi elevii din unităţile de învăţământ din municipiul Iaşi, implicaţi în spectacolul „Colind pentru prietenul meu”, un prilej de a demonstra, prin momentele artistice prezentate pe scena Ateneului din Iaşi, valori precum empatia, acceptarea diversităţii, respectul pentru celălalt.

Evenimentul „Tombola lui Moş Crăciun” constituie un bun prilej pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale, profesorii şi părinţii acestora de a se cunoaşte şi împărtăşi experienţe comune.