Spectacol pentru copii „Ali Baba și cei 40 de hoți” 26-03-2017 11:00

Spectacol pentru copii „Ali Baba și cei 40 de hoți”, Marionette Show, duminică, 26 martie, ora 11.00 în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”, preț bilet 8 lei
Misterioasa poveste a vestitului Ali Baba îi invită pe copii într-o atmosferă aparte unde personajele sunt unele captivante. Atunci când frumoasa Morgana rămâne fără stăpân și fără un acoperiș deasupra capului, Ali Baba este cel care îi întinde o mână de ajutor și o primește în casa lui. Ce se întâmplă oare atunci când neînfricatul Ali Baba descoperă peștera fermecată în care se află bogății nenumărate? Dar povestea Morganei și a lui Ali Baba se va sfârși oare cu bine?
Haideți să descoperiți alături de noi o lume diferită și misterioasă, duminică, 26 Martie, ora 11:00, la Ateneul din Iași!
Idei importante vor reține copiii din acest spectacol, de exemplu că lăcomia nu duce spre prosperitate, că trebuie să fim ponderați și că astfel vom reuși să fim cu adevărat împliniți și fericiți, că dragostea învinge întotdeauna și că relația din frați/surori este una strânsă care nu se poate pierde niciodată.

Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul pentru copii „Ali Baba și cei 40 de hoți”, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan”. Duminică, 26 Martie 2017, ora 11:00.

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 26 martie 13:00.