Locaţii

Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan"

Sala Mare de Spectacole “Radu Beligan” a fost complet renovată și acum este la cele mai înalte standarde atât estetice, cât și în ceea ce privește siguranța. Inaugurată în luna octombrie 2016, sala dispune de o capacitate de 270 de locuri, inclusiv Lojele și Balconul și este perfectă pentru spectacole de teatru, concerte și alte manifestații precum gale de premiere, serbări.

FOAIERUL ATENEULUI

Foaierul Ateneului din Iaşi reprezintă locul perfect pentru evenimente de tip cocktail sau prelegeri, lansări de carte, prezentări, vernisaje. Cu o capacitate de 100 de persoane, Foaierul este ambientul perfect pentru evenimente culturale.

SALA GALERII

Sala Galerii, situată la etajul 1, are o capacitate de 100 de persoane și este ideală pentru evenimente variate: conferințe, congrese, simpozioane, prezentări de produse, lansări de carte, expoziții, vernisaje.

TERASA ACOPERIŞ

Terasa Acoperiș este un spațiu neconvențional, cu o capacitate de 150 de persoane. Reprezintă alegerea ideală pentru evenimente precum proiecții audio – vizuale, spectacole de stand-up comedy, manifestații teatrale, evenimente private.

GRĂDINA DE VARĂ

Grădina de Vară a Ateneului din Iaşi,  recent inaugurată şi transformată dintr-un spaţiu de depozitare diverse materiale într-un adevarat colţ de rai, vine în întâmpinarea celor mai frumoase idei de evenimente în aer liber. Cu o capacitate de 250 de locuri, sta la dispoziţia dumneavoastră, contra sumei de 200lei/oră, pentru organizarea celor mai reuşite lansări de carte, conferinţe de presă, recitaluri vocal-instrumentale, reprezentaţii de teatru, concerte, reuniuni, proiecţii video, conferinţe etc.

Sala de Balet şi Dans "Serghei Kotorobai"

Sala de Balet şi Dans “Serghei Kotorobai” este situată la etajul doi, şi este spaţiul cel mai potrivit pentru repetiţii, cursuri de yoga, zumba, pilates etc.